awakenmind.blogg.se

2018-07-29
02:19:00

GANG STALKING

 

Gang stalking.

Nu undrar nog det flesta vad gang stalking är, vill först och främst förtydliga att jag enbart förmedlar sanningsenlig information. Många har upplevt en känsla att någon förföljer en, att någon kollar på en bakifrån. Kroppen har inlärda instinkter sedan födsel som kan detektera dessa händelser. Det biologiska fenomenet är känt som "blickdetektering" eller "blickuppfattning". Neurologiska studier har visat att hjärncellerna som initierar detta svar är mycket exakta.  Vill bara förtydliga att våran hjärna är väldigt komplex, med många förmågor. Lita på dina instinkter, lita på vad din kropp säger till dig.

 

Tillbaka till ämnet, många har upplevt enskilda ”stalkers”, vilket oftast utförs av personer med psykiska problem eller drivs av en personlig vendetta. Den här typ av stalking har fått ett enormt genomslag i media. Gang stalking är däremot organiserade samhällsgrupper, som under väl utstuderade former trakasserar och tortyrer individer med förföljelse och elektronisk utrusning, i mål att förgöra individen i fråga. Den här sorten ”stalking” avfärdas snabbt som en konspiration-teori, vilket hjälper parasiter som dessa att arbeta i de tysta. Du kan se det som en sekt, som för protokoll, rapporterar och diskuterar vad nästa åtgärd blir. Det finns en hierarki även i dessa grupper, precis som i sekter och gäng. I många fall ger det här personer ett sammanhang, ett större syfte, som dem har strävar efter hela livet. Anledningen till att just du blir utsatt för det här, kan vara ett politiskt motiv, att du är en frihetskämpe, sanningstalare, skapat osämja för någon eller som i många fall är du ”nobody” och de vill känna en känsla av kontroll och makt. Att bevisa dessa aktiviteter, är i många fall omöjliga, att skydda sig i många fall, är omöjliga. Med rätt bevisning kan det leda till åtal, men dagens lagstiftning jobbar emot verkligheten.

 

Nu ska vi gå in på hur dessa parasiter arbetar, och hur utstuderat och världstäckande gang-stalking är. Innan påbörjad gang-stalking har du blivit noga utstuderad, kartlagd och bedömd. Det kan börja så enkelt att osanna rykten börjar florera i din umgängeskrets, på arbete eller i bostadsområde du bor. Rykten som har i syfte att skada din karaktär, och isolera dig från omvärlden. En isolerad individ är en enklare måltavla, men även människor högt upp i näringskedjan blir utsatta för det här. Olika grupper jobbar med olika strategier, men deras viktigaste verktyg är elektronisk utrusning. Men det finns flera steg innan användning av elektronisk utrusning sätts in, deras första försök är att sabotera ditt arbete, familjeliv och boendeform, göra dig bostadslös och ensam. Deras andra försök är att mörda din karaktär, göra dig ”icke trovärdig”. Om saker kommer upp till ytan, så kommer ingen tro dig. Detta görs genom att värva eller placera redan aktiva medlemmar i din närmaste krets. Vilket i sin tur arbetar frekvent på att sätta dig i situationer där du kan komma göra misstag, därför du ska låta bli berusa dig till en nivå av noll kontroll.

 

Ledarna i gruppen har fått utbildning av människor inom spion-verksamhet, även elektriskt kunniga personer har blivit given manualer hur man bygger olika vapen, dessa grupper har även särskilt kunniga personer inom hackning av elektroniska apparater, de läser allt du skriver, de följer dina internet vanor och spelar ett riktigt spel när de gäller dator och mobil. Allt du ”äger” på internet blir hackat och kartlagt. Kan även finnas kunniga medlemmar med inriktingen på hypnos. Resten är fotsoldater.

 

Dessa individer vet hur kroppen fungerar.  När dessa stegen inte fungerar, ökar deras förföljelse av den utvalda individen. Om du blir upplever symptom som dessa kan du lätt bli paranoid, vilket dem vill. Alla människor är inte ute efter dig, världen är fylld av goda människor. Det är viktigt att vara uppmärksam på din omgivning, dem gillar lämna spår efter sig, vilka spår kan skilja sig från fall till fall. Ställen som av dig uppfattas ”särskilt speciella” vilket kan vara skogsrundan du alltid tar, eller bänken du alltid sitter på. Det är här du kommer se tecken av gang-stalking, om du kan urskilja på verklighet och fantasi. Symboler, graffiti och saker som helt enkelt sticker ut ur miljön du rör dig i. Det kan vara enkelt att dra allt över en kant, samla kraft och finn en gemensam nämnare. Studera din miljö, fota bilar och människor som sticker ut. Viktigt att visa jag vet, mig kan ni inte lura. Många är lätt påverkade, andra kräver hårdare tag.

Det är här elektroniska vapen kommer in i bilden, för mig är det oviktigt vilka vapen dem har tillgång till. Jag vet endast att urvalet är massivt och teknologien fortgår precis som samhället. I vilken utsträckning elektroniska vapen användes är svårt att säga, det skiljer sig från fall till fall. De värsta fallen blir påverkade 24/7, andra endast under tiden man sover. När du sover är du en enkel måltavla för manipulation, hypnos och förstörelse. Det här är extremt farligt och är en av de värsta tortyrer som människan kan genom lida. (V2K) (Riktad energi) 

Läs gärna mitt föregående inlägg om Voice to skull Technology.

Värmekameror och strålning är tekniker dem använder för att lokalisera vart i bostaden du håller hus, din mobil spelar även en viktigt roll i deras arbete. Genom mobilen följer dem mönster du trodde ingen visste om dig, som när du somnar och vaknar.

 

Kom ihåg det här är kunniga personer, dem kan ta sig in din lägenhet eller hus när du är inte är hemma. Vad dem orsakar för skada i hemmet är oklart men de innefattar nano-teknologi, avlyssningsapparater och spårnings buggar. Förstörelse av nya kläder, flytta saker som kommer sticka ut, sånt som kommer få dig undra. Allt det här är ett spel av kontroll och makt, kom ihåg du är inte galen det här händer på riktigt.

 

Det är mer sällsynt att dem tar fysisk kontakt med den utvalda individen, men det händer och man ska va förberedd på att det kan hända. Hotelser och utpressning är vanligt i den här taktiken, i många fall är man chanslös så det gäller att överväga hur man tar sig A till B.  Uppmanar ingen att bära vapen, kan dock inte hindra dig.

”Du måste göra det du måste göra för att skydda din energi, oavsett vart i världen du är”. Sanna ord av Prodigy.

 

Hur stora dessa grupper är skiljer sig åt, men de kan ingå otroliga många i en enhet eller gang-stalking grupp, vad vi kallar dem är oviktigt.  Medlemmar är i alla åldrar, medlemmar tar med sina barn på uppdrag. Det viktigaste är att vi belyser och konstaterar att det här händer oskyldiga individer. En sak som är säker, det är alltid någon som följer dina steg, oavsett land på denna jord. Gang-stalking nätverket är världstäckande, vilket gör dessa trakasserier väldigt svåra att skydda sig emot.

 Jag hade kunnat gå igenom tecken och symtom på gang-stalking, vilket jag inte tänker göra. Alla kan inte hantera informationen jag besitter, det kan stiga folk över huvudet. Jag vill inte orsaka onödigt lidande, för i många fall kan det vara något psykologiskt som orsakar paranoida egenskaper. Internet är fyllt av information och desinformation, tro på hälften du ser och inget du hör.

 

En teknik de använder för att värva nya medlemmar är just att trakassera individer i ett senare skedd ge löfte att trakasserierna upphör om du samarbetar med gruppen. Det är upp till dig, du gör det du behöver göra för att finna välmående. Och det råder en tystnadskult, som i en sekt. Allt som händer stannar inom sekten, stannar i sekten. Ingen vill bli ett offer av gang-stalking igen, personer som genomgått lidandet vill aldrig uppleva det igen. Många blir knäckta, slutligen diagnostiserade  med en rad olika psykiska sjukdomar, vilket leder till att folk får tillbringa resten av livet på särskilda hem eller institutioner.

Så allvarligt är det här. 

 

Hur dem finansierar sin påverkan operation är en gåta, men i många fall kan du anlita gruppen som efter betalning utför attacken. Andra kräver ingen betalning och gör det enbart för att känna makt, och se hur långt deras makt sträcker sig. Gang-stalking grupperna/sekterna är välfinansierade. 

Det finns många olika taktiker, all gang-stalking är systematiskt och välorganiserat. Väldigt många kreatörer på youtube råker ut för internet-trakasserier, där mängder av produkter beställt hem, dödshot, patroner hemskickat på posten, av olika individer som är i ålder från 15-25 år. Dessa är barn till familjer som sysslar med gang-stalking på en daglig basis. Du kan kolla det här youtube klippet från Rask, som förklarar väldigt kort vad han blivit utsatt för. Det är en mildare form av Gang stalking som sker online.

Spola fram till 2.55

https://m.youtube.com/watch?v=p1AA7jhHNHY

 

Lita på dina instinkter, lita på dina energier. Dessa förmågor ljuger aldrig.

Var försiktig med vem du delar dina upplevelser med.

 

 

 

Kommentarer:
2020-11-09 @ 17:45:11
#1: Tess

Hur gör man för att bli av med dem?

Svar: I just sent out ESU on all of your enemey. Remember Ogun fight for you.He fight to they die.

Skapa ett personlig universum där ingen av det här existerar. Mind your own buz med något annat.. Kolla inte massa gangstalking videos på Youtube. Börja meditera istället och förkasta deras terror behandling. Ska skriva ett blogg inlägg om man är ut satt för gängstalking
awakenmind.blogg.se

2021-05-28 @ 23:11:19

Hej, är utsatt för gang stalking sen 4 år tillbaka och tror att min kille har något med det att göra och det han känner, vilka ja inte vet vilka dem är. Men det har varit en rad incidenter som varit lik dem du beskriver och det slutar aldrig, ja har nämnt detta till honom, att ja vet vad som försegår och vad Dom håller på med, men han bara nekar. Folk har tagit kort på mej, pratat om mej i min närhet, följt efter mej i specifika bilar och hackat en mängd telefoner j haft vilket har slutat i att ja förstör dom, tror även min lägenhet på byggnad, då information om vad ja har gjort på toaletten kommit ut, samt att poliser har pratat om avföring som ett hån mot mej under ett polisförhör, har även träffat korrupta poliser som kom från ingenstans i 3 bilar, ja och min kille hade bråkat och vi är iakttagna av folk i området, dem kommer i bilar och en kvinnlig polis kommer fram till mej och säger ”du vet att ni kille älskar dej, va?” Hade ingen aning om vem hon var eller hur hon kunde veta angående vårat förhållande. Har även blivit ”jagad” av förföljare som gjort att ja fått sprungit ut på åker besprutat med grisavföring, kl var cirka 04:00 på morgonen, det är sommar och helt plötsligt kommer en likbil körandes på vägen längre bort från den här åkern, det är så mycket mer som har hänt mej men det där en v få sakerna ja har blivit utsatt för, ja har fått anti psykotiska mediciner för myndigheterna inte trott mej, legat inlagd med för dom tror ja har hallucinationerat, vilket ja INTE har. Har nu fått diagnoserna, PTSD, depression (medelsvår), paniksyndrom och självmordsbenägen men har infunnit mej i att det aldrig kommer sluta, i början var ja rädd jämt men vant mej vid känslan och är inte längre rädd för att dö så länge dem inte gör det på ett överraskande sätt. Snälla, skriv gärna mail till mej om du har läst detta. [email protected] ja heter Sofia och är 29 år gammal och är från Västerås

2021-05-29 @ 08:22:11

Hej, är utsatt för gang stalking sen 4 år tillbaka och tror att min kille har något med det att göra och det han känner, vilka ja inte vet vilka dem är. Men det har varit en rad incidenter som varit lik dem du beskriver och det slutar aldrig, ja har nämnt detta till honom, att ja vet vad som försegår och vad Dom håller på med, men han bara nekar. Folk har tagit kort på mej, pratat om mej i min närhet, följt efter mej i specifika bilar och hackat en mängd telefoner j haft vilket har slutat i att ja förstör dom, tror även min lägenhet på byggnad, då information om vad ja har gjort på toaletten kommit ut, samt att poliser har pratat om avföring som ett hån mot mej under ett polisförhör, har även träffat korrupta poliser som kom från ingenstans i 3 bilar, ja och min kille hade bråkat och vi är iakttagna av folk i området, dem kommer i bilar och en kvinnlig polis kommer fram till mej och säger ”du vet att ni kille älskar dej, va?” Hade ingen aning om vem hon var eller hur hon kunde veta angående vårat förhållande. Har även blivit ”jagad” av förföljare som gjort att ja fått sprungit ut på åker besprutat med grisavföring, kl var cirka 04:00 på morgonen, det är sommar och helt plötsligt kommer en likbil körandes på vägen längre bort från den här åkern, det är så mycket mer som har hänt mej men det där en v få sakerna ja har blivit utsatt för, ja har fått anti psykotiska mediciner för myndigheterna inte trott mej, legat inlagd med för dom tror ja har hallucinationerat, vilket ja INTE har. Har nu fått diagnoserna, PTSD, depression (medelsvår), paniksyndrom och självmordsbenägen men har infunnit mej i att det aldrig kommer sluta, i början var ja rädd jämt men vant mej vid känslan och är inte längre rädd för att dö så länge dem inte gör det på ett överraskande sätt. Snälla, skriv gärna mail till mej om du har läst detta. [email protected] ja heter Sofia och är 29 år gammal och är från Västerås

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: