awakenmind.blogg.se

2019-02-25
18:54:00

Veganism!

I dagens inlägg ska vi prata närmare om ordet vegan och termen "veganism". Detta kan vara ett känsligt ämne men jag vill från djupet av mitt hjärta säga så här, du gör ingen mer än otjänst än dig själv om du väljer att äta veganskt pågrund av natur och djur. Det finns fallgroppar när det gäller att äta en vegansk kost som till stor del är fylld med olika konstiga substitut til kött, som soja, tofu, tempel, peasa och quorn. Vet du vad alla dem har gemensamt? Dem har tv-reklamer, och när de gäller produkter som marknadsförs via tv-reklamer har jag ett råd, köp det inte!

Det finns en agenda med Veganism, det finns både bra och dåliga sidor, det finns två sidor av myntet som vi ska prata om i det här inlägget. Jag äter själv "veganskt" men jag skulle se min kost mer som en livsstil än diet, jag skulle hellre kalla mig en växt ätare än att kalla mig vegan. Vill inflicka lite snabbt att om du valt att bli vegan, och verkligen satt dig in i konsten att äta hälsosamt, äta rätt, och läka din kropp så ska du ha CREDIT! Du vet nu hur kroppen kan läka sig själv tack vare rätt föresättningar, du vet nu att kroppen aldrig svek dig, utan att kosten du stoppa i din kropp svek din kropp. Du vet nu att frukter och grönsaker är oerhört viktiga för vårat välbefinnande och särskilt i dagens läge när vår sky är belagd med en barium dimma som stänger ute solens otroligt läkande solstrålar. 

Det här inlägget kommer bli ett allt i allo inlägg, jag kommer att skriva om det som kommer till mig, sådant jag har forskat på och sådant jag själv har upplevt. Jag känner någonstans att jag inte heller vill prata ner Veganism-samhället men någonstans måste vi sätta stopp, en värld som redan är fylld av separtion behöver ej flera murar, vi behöver fler broar. 
 
AGENDAN MED VEGANISM är till för att minska populationen på jorden, att göra killar till tjejer och tjejer till killar, det kan bli en del att ta in men som profet Muhammed sa det kommer en tid när "killar blir till tjejer och tjejer blir till killar". Självklart beror inte det enbart på maten vi äter, men faktumet att soja innehåller några av dem mest kraftfulla östrogenen du kan hitta, är inget faktum vi kan bort se ifrån. Sen får vi i oss ännu mer konstgjorda östrogen genom BPA-plasten och genom olika 
pesticider så som Atrazine, som vi kan hitta i svenskt dricksvatten, och dricksvatten över hela världen. Man kan säkert finna paralleler mellan länder där veganism är populärt och hbtq samhället är stort, vill dock vara tydlig med att det är okej och älska och ha sex med vem man vill så länge man håller sig borta från barn. Om ni vil veta mer om hur veganismen starta och vart den kommer ifrån borde ni gräva i grundaren Donald Watson. 

Här har jag ett klurigt dilemma, Dr. Otto Warburg vann nobel priset 1931 för sin upptäckt hur cancer inte kunde leva i en alkalisk och syresatt miljö, 1931. Frågan är varför mainstream har valt och tysta det här? Och idag cirka 90 år senare så sveper veganismen världen över? Och mainstream pushar det till max, men ser dem verkligen till människans bästa? Eller är det här början på en era av labb producerat kött och läskiga kemiska substitut till kött? Ja, och det är verkligen inget som kommer att upprättahålla en alkalisk miljö i kroppen utan tvärtom det kommer försura kroppen mer än vad kött hade gjort.
Jag vill ge Dr. Otto Warburg en stor berömmelse och bemärkelse för sin upptäckt och om ni vill läsa vidare om hans forskning och upptäckt så lämnar jag en länk nedan.
https://thetruthaboutcancer.com/otto-warburg-cancer/


Om du äter veganskt ur ett hälso perspektiv så som jag gör borde du lägga ner lite av din tid och läsa om olika herbalister så som Dr.Sebi, Yada och många andra, även forskaren Stig Bengmark har gjort ett gediget arbete angående en plant-baserad kost. Det kan vara lite halv "flummigt" att ta råd från någon som pratar med högsta anden men Anthony Williams arbete och böcker med "högsta anden" som källa svepar just nu världen över, visst kan "eliten" använde en sådan stor influenser till att influera oss på diverse dåligt sätt men hans lära är GUDOMLIGT på alla plan. 

Jag vill utlysa en VARNING, håll er borta från processad mat, såsom produkter baserat på soya, majs och raps, även peasa och quorn som framställs av mögelsvampen PTA-2684.
Om ni vill läsa mer om varför särskilt soya är dåligt kan ni läsa mitt inlägg "Sanningen om soya".

Ps. Istället för att attackera djur uppfödare, bönder och andra människor som handlar och lever med djur, uppmuntra istället dem företag och människor som väljer att gå den gröna, hållbara vägen, utan djur tester och andra plågsamma metoder. Om vi startar krig så kommer det orsaka mer krig, om vi startar fredsprocesser så kommer domino effekten skapa mer fred.  Om du vill äta kött så köp kött som håller kvalite inte kvantit, innan maten så tacka djuren för att dem offra sitt liv för att du ska kunna bibehålla ditt och detsamma gäller om du äter mat från moder jord, tacka moder jord för att hon förser dig med den här gudomliga livs omvandlande maten!

EXTRA!

Jag skrev innan om att skyn är belagd med en barium dimma, som innehåller allt möjligt, från radioaktiva isotoper, tungmetaller till nano-partiklar även kallade Smart dust, Morgellons (parastiska fiber) o så vidare. För att vi ska kunna hantera dem kommande åren med D-vitamin brist så spelar frukten ens livsavgörande roll, frukten växer efter solens cycel och absorberar dess kraft och omvandlar det till bioaktiva näringsämnen som vi sedan får i oss när vi äter den, enkel matematik, när du äter frukt så äter du D-vitamin.
Det är ingen fråga om dem släpper ut kemiska sammansättningar i atmosfären, den amerikanska regeringen har själv erkänt hur dem exprimenterar med vad som kallas "stratospheric aerosol injection" mer känt som chemtrails. Det är ingen konspiration längre, det är en verklighet vi kan se varje dag när vi kollar upp på himmeln. När jag skriver amerikanska regeringen så mår jag avskyrt i min kropp, så mycket ondska, eller ren ondska styr det landet och det här landet påverkar hela världen. Om USA är mamman så är Sverige dess barn. 
 
DET GÄLLER ATT VARA POSITIV!

Har många gånger funderat på om jag ska sluta dela min sanning, för sanningen är rå och hård, mörk och skrämmande många gånger. Jag har tänkt hur jag kanske föder deras agenda, men samtidigt så hjälper jag dem ännu mer om jag är tyst? Jag vill inte att ni läser min blogg och blir ännu mer deprimerade, jag vill att ni läser min blogg och blir upplysta, medvetna och funderar över vad som är sant och vad som är falskt för jag förmedlar enbart min sanning och min sanning är lika sann som din sanning. Jag vill avsluta det här inlägget med att hur tufft det än må vara så sluta aldrig tro, sluta aldrig vara positiv, för en positiv attityd kan skapa positiva vågar, som sköljer världen över. I slutet av dagen så somna med tacksamhet i ditt hjärta, för din hälsa, för din kropp, för ditt boende, för din familj, för dina barn, för dina djur, kläder och framförallt för att du får leva på en så magisk plats som Moder Jord faktiskt är. Var positiv för allting kommer att bli bättre, allting kommer att bli ljusare för det goda vinner alltid i slutet av dagen, alla dagar i veckan, året om.

KÄRLEK <3 Awaken mind tackar för din tid!