awakenmind.blogg.se

2019-07-30
20:13:00

Checkar in /-

Fler och fler hittar till min blogg och jag är inget vidare på att uppdatera den längre även fast jag håller mig uppdaterad hur det går med bloggen. Varför just du hitta min blogg är ingen slump och informationen jag presenterar är till för just dig. Det finns fler som oss, och fler vaknar, fler blir medvetna, fler når ett högre medvetande och börjar vibrera högre, bli känsligare, tåler inte hur man var innan eller kretsen man hängde i. Det finns ingen återvänd tillbaka, nu är jag vaken, nu är du vaken, nu är vi vakna, och jag tycker personligen att vi ska passa på och rädda verkligheten samtidigt. Jag skulle älska och skriva om mer övernaturliga saker och signaler att hålla utkik efter, som kan vara din andliga härkomst som försöker väcka dig ut dvalan, för vi har blivit medvetet eller omedvetet sövda från vår andliga sanning. 
 
Har ju skrivit ett inlägg om Shadow people, det var en stark väckar klocka för mig, det var så allt började. Blev strypt på nätterna, kunde inte andas, hörde fotsteg, såg skuggor i mörkret. Kunde höra hur någon gick bakom mig i trappan ner till andra våning, samtidigt som jag drömde riktigt fria drömmar, vackra, flygande och levande drömmar.
 
Hade kunnat skriva en hel bok med övernaturliga upplevelser, och mycket av dem innefattar former av magi, inte av den snälla sorten heller. Så samtidigt som jag vakna till min själ, så vakna jag upp till häxkonst/magi/trolldom etc. Jag hade förstått ett bra tag jag blev utsatt för nåt sorts förföljning och trakasserier av olika slag men det har alltid varit en aspekt som inte har vägt något för mig. Så man vakna upp och blev attackerad från tre hål, själen, häxan och tempelriddarna. 
 
Man lär sig otroligt mycket av att bli förgiftad, det är en sak som är säker, samma med att bli bedragen av ljusvarelser, eller dem var aldrig ljusvarelser, dem var varelser av falskt ljus. Så jag förstod snabbt att det finns en hel annan sida än vad alla andliga människor talar om, love and light. Jag har fått så mycket kastat på mig, har tagit bort reptil liknande delar från mig och andra, svarta klumpar i kroppen, Matrix parasiter i folks huven, metalliska delar på utsidan av kroppen. Har avlägsnat besvärelejser, svart magi, lagd flera km upp i himmeln, blockerar flödet till anden, har tagit bort onda ögat, oturs spells, har givit själen tillbaka till flera.
 
Om du blivit utsatt för häxkonst, eller blir utsatt kan du kontakta mig.
Om du behöver hjälp med healing kan jag hjälpa dig på distans, eller förmedla kontakt till andra som utför healing. One love brother.
 
Om du går igenom ett energi skifte på jorden, KI, terra, moder jord eller vad du nu föredrar. Kämpa på för allting som händer, passerar, inget i den fysiska verkligheten varar förevigt, enbart din själ. Tänk på vad du äter, vad du dricker, vad du röker, vad du tänker, vad du kollar på, alla bär ett val av medvetenheten bakom sig. Ju renare vi äter, ju bättre mår vi. Om du vill nå ett högre medvetande är frukten din bästa vän. Ta dig tiden att utvecklas, låt alla downloads integrera, låt dem landa i ditt väsen och öppna upp ditt DNA. Du har tid, ge det tid, och tiden kommer ge dig en ny kropp. Om du kan drömma det kan du nå det, för det existerar redan på en plats, i ditt huvud. Spendera tid i naturen, hälsa på främlingar och sträck ut din hand när du kan. Kontakta mig om du vill boka healing cb420sverige@gmail.com, finns flera healing videos på youtube där jag utför SACRED SYMBOLS och kemurisk ljusspråk transaktion! 
 
Healing utförd av mig :
 
https://youtu.be/gnieOsqKHt0
https://youtu.be/uYgA-fPLMCg
 
Väck dina inre healing gåvor :
 
https://youtu.be/8Be6pYPs_cQ
 
Det finns så mycket att skriva om, med 11% på mobilen ska jag strax avrunda men något som är coolt att kolla upp är ju numerologi och vad olika fåglar och totem djur betyder. Samma att skriva ner sina drömmar, för när du skriver ner dem så tyder själen dem åt dig och du kommer i kontakt med ditt undermedvetna mycket lättare. Tänd mycket, bränn rökelse och drick heligt te, plocka hallon, svartvinbär och smultronblad, liten skvätt citron och wola du har en magisk dryck laddad med magiska krafter!
 
Din resa är personlig för dig, alla har personliga mål och personliga behov, jag har en bredd kunskap om olika saker när det kommer till att utveckla sitt eget medvetande om sitt eget varande. Om du blir medveten om dina egna handlingar så börjar du se världens handlingar och ett ansvar växer fram som kan känns som om man har hela världen på sina axlar ibland! 
 
Tackar för mig! Kolla in mina youtube videos! <3