awakenmind.blogg.se

2019-06-07
23:39:00

Chakra systemet / Dödsfällan.

Jag har läst flera olika böcker om mediumskap och hur det är att jobba som medium, verkligen jätte intressanta. Det är dock något som får mig lite olustig, lite obekväm och rent av hamnar i chock, och jag ska strax ta upp vad jag syftar på.
Som bokförfattare, som Medium så bär man ett stort ansvar att man med handen på hjärtat vet att den informationen man delar verkligen är sanningsenlig med hur verkligheten verkligen ser ut. Vad jag tror är att dessa bokförfattare i detta fallet, seriösa Medium inte har en aning om hur det verkligen ligger till med vårat chakra system och vem som är i kontroll över dem. Mediumskap och hur man jobbar med ande världen är något som har följt med i blodslinjer hos särskilda familjer, fram till någon gång på 1700-talet då det blev mer känt utanför dem stängda sällskapen. Vad dagens Medium inte riktigt förstår sig på är att dem direkt kan sätta människor i fara när dem lär "vanliga" människor hur man öppnar upp sina centrala "huvud" chakra punkter. Inte bara det för när man kommer till sektionen hur man skyddar sig så räcker inte "sätt armarna i kors över solar plexus", det är på riktigt inget skydd som håller mot dessa typer av väl utvecklat medvetande. Om man detaljerat förklarar hur man kan öppna sina chakra för att lättare ta in andevärlden borde man kunna grundläggande beskyddning. Vill tilläga att korsa sina armar över solar plexus faktiskt funkar men att hålla en hand över solar plexus funkar lika väl (Vill tilllägga att det här är en metod som funkar emot mänskliga, vanliga energier, det skyddar ej mot att bli implanterad). 

Vem som verkligen är i kontroll över vårat chakra system, och systemtiskt sluckar våran livskraft är nog väldigt få arbetande Medium vet om. Ännu mindre vet dem flesta nog om hur man genom att öppna särskilt sitt tredje öga och kron chakra kan bli implanerad och till o med besatt av djuriska energier. Det finns inter-dimesionella Aliens, av den illviliga karaktären som bakom det osedda äter av våran livskraft och för många människor gör livet till ett helvete i det tysta och alla jobbar med Mediumskap i något anseende gör smutsgörat för dessa "parasiter". 

Jag vill inte kasta skit och säga att ni med mening, med uppsåt försöker lura människor till att öppna upp sig. Jag har full förståelse för om ni aldrig blev givna den här informationen som jag idag förmedlar. Felet ligger inte på er, felet ligger på parasiterna som i de tysta använder er för att leva på den kungliga mänskligheten. 

Varför blir inte människor som jobbar med Mediumskap utsatta för vad jag säger ovan? Om jag ska vara helt ärlig är de flesta implanterade med något typ av eteriska "alien" implantat, även fast du jobbar med ande-världen så kan du fortfarande leva i ett lägre frekvens vilket gör att man inte märker av implantat i kroppen. Så fort du höjer din vibration och sänder ut en högre frekvens så börjar implantaten göra sig påminda och du kan uppleva en stagnerad energi lite vart som helst i kroppen, röra sig som ett virus. Sen finns det andra kända Medium som skriver böcker och lär ut som avsiktligt blir lämnade i fred för att dem fyller en viktig plats i satans agenda här på jorden. Vem satan egentligen är Enki, från Annunaki men det är ganska oviktigt egentligen för hans tid är förbi, hans tid är över, helt ärligt så har det aldrig varit hans tid, det har varit våran hela tiden. 

För det första så är det ofarligt att öppna upp sig så länge du skyddar dig, och det kan du göra på flera olika sätt. 1. Är att bygga orber runt omkring dina chakra, 2. Är att bygga en orb runt hela din kropp i valfri färg men den guldiga frekvensen är ogenomtränglig om det görs på rätt sätt. Hur man gör är väldigt enkelt och jag kommer förklara det kortfattat men tillräckligt informativt att du vet hur man gör.

Sätt dig bekvämt eller stå upp, föreställ dig hur en guldig stråle, eller en guldig tjock tråd under dina fötter som sträcker sig ner i marken, jord lager efter jord lager, när du väl kommer in till den innersta källan så föreställer du dig en diamant av eget tänk men en blå "vanlig" diamant är en kraftfull sådan. Nu fäster du strålen på diamanten och följer med hela vägen upp tills du når punkten du börja ifrån, nu ska du föreställa dig hur du är täckt av en guldigt lager av den här vibrerande frekvensen, cirka 10 cm utanför din kropp, Visualisera det över hela din kropp och var noggran med att strålen och lagret runtom din kropp är sammankopplade. Titta efter hål och om du ser några så föreställ dig hur dem lagas av den här guldiga frekvensen. Du är nu säkrad och vad jag precis beskrev heter "Golden Core". Detta kan göra flera gånger om dagar och visar alla osedda Aliens att du vet vad det handlar om och att du är seriös. Du kan även kontra med att visualisera vindar med den guldiga frekvsen kommer från 360 grader.

Det finns många som faktiskt varnar för att öppna upp sina chakra punkter men vad jag har läst genom böcker skrivna av olika Medium, som just nu arbetar inom det här yrket så finns det inga varningar så långt ögat kan se. Vad jag förstår så använder dem illvilliga krafterna i samhället Medium-communityt för att driva på både implantat agendan och den redan välkända reinkarnations fällan, ja ni hörde rätt. Reinkarnationen är en dödsfälla, skapad av sofistikerad Alien teknik. Att man blir ledd till ljuset är en del av fällan, och alla Medium som jobbar med att hjälpa andar över till "andra sidan" hjälper egentligen dem tillbaka till reinkarnation, återvinningssstationen, eller så hamnar du i en av dem 7 astrala himmlarna som finns ovanför jorden tills du är redo att återvända ner på jorden igen. Ljuset är en del av fällan och alla som hjälper andarna till ljuset blir automatiskt en del av fällan utan vetskap vad som verkligen händer för ingen av er har givit er den här informationen som jag idag ger er. Jag jobbar med änglarna och änglarna har bekräftat att mina påstående är inga påstående utan så det ligger till. Jag har en direkt koppling till Mother Divine, den stora moder gudinnan och jag är här med ett viktigt budskap. Istället för att hjälpa andarna till ljuset, hjälp dem till portarna, oavsett hur du föreställer dig dessa portar så kommer intentionen att hjälpa andarna tillbaka till sin ursprunliga plats. Jag har genom meditation varit på flera platser ute i Universum och jag brukar alltid öppna portaler till dessa platser och andarna tackar alltid mig när dem lämnar. (Många andar vill inte ens lämna, för dem är medvetna om att ljuset leder dem tillbaka ner till kanske ett nytt helvete i deras mening). Vad man kan göra då är att förvandla dem till ljus och sända dem tillbaka upp till källan, moder Gudinna eller fästa dem i kristaller och låta moder jord återliva dem som en blomma eller bi. Jag brukar själv visulisera en vibrerande stråle av guldigt ljus, som sträcker sig upp ut i Universum och slutet av den här strålen så väntar källan, jag använder mig av en Sol. 

Detta var allt för mig, behövde tömma huvudet! Kan inte lägga mig och sova ännu en dag med den här informationen! All kärlek till er.