awakenmind.blogg.se

2019-09-25
14:48:12

Allting löser sig.

Jag vet inte vad du går igenom men jag är med dig, finn läran i smärtan och smärtan blir transformerad visdom. Jag vet en sak och det är att allt löser sig om du tror på att allt löser sig.
 
Vad du än söker söker dig, om du söker kärlek, var kärleken du söker, om du söker lycka, var lyckan du söker, för det du är, söker dig. 

Alla går igenom sina inre och yttre kamper och jag köper inte att vi kom hit för att uppleva all smärta som vi upplever, ingen kom hit för att bli mobbad och sedan ta sitt liv vid 12 års åldern. Ingen kom hit för att få cancer, även fast 1 av 3 svenskar får det. Ingen kom hit för att bedra, ingen kom hit för att bli bedragen, vi kom alla hit för att uppleva livet som jorden håller. Alla kom hit för att hjälpa jorden att förändras, ingen är utesluten från himmelriket, ingen är utesluten från helvetet, för det är en medveten vibration som finns inom oss alla. Du väljer vad du vill tona in till, du väljer vad du sväljer, så svälj det som får själen att blomma.

Jag har skrivit ett inlägg om karma, som aldrig var mina ord och här kommer min sanning, mina ord, och vad jag tror på. Ingen tar med sig karma från tidigare liv, för du upplever din egen karma i det här livet och allting sker i nuet, så du kan omöjligt ta med dig karma från tidigare liv för du lever alla liv samtidigt. Om du tycker annorlunda, så har jag en frågeställning som lyder såhär "Hur ska vi kunna uppleva karma från tidigare liv när vi inte minns våra tidigare liv?"
 
Karma är en mind-kontrol teknik som går hand i hand med reinkartionstron att om du var djur i förra livet, så skall du vara djur i detta livet. Om du var en våldstäcksman så skall du få uppleva andra sidan av myntet i nästa.  Allting är baserat på att lägga skulden på dig när vi borde lägga skulden på dem som har byggt upp det här systemet och skapade programmet vi lever i idag. 
 
Den karma du upplever här och nu är en direkt verkan av dina egna handlingar som du gör här och nu. Orsak och verkan är din egen karma. Du skapar din egen verklighet, och det du sänder ut får du tillbaka i tiofald oavsett vad du sänder ut. 

Det finns renodlade elaka människor som sysslar med svart-magi av alla dess slag och att dem skadar dig, beror inte på att du har gjort något fel utan att du har något som dem inte har. LJUS. Din smärta blir deras egen karma. Dem är inte längre skyddade av mörkare makter, dem sover oroligt på natten, drömmer mardrömmar och vaknar svettiga, med hugg i sina kroppar, samma hugg som dem gav dig. 
 
Det finns dock så många sidor av det här myntet att ingen är svart på vitt. Jag tror personligen inte på karma, lagen om attraktion eller reinkarnation filosofin/tron. 
 
Jag tror på att du får ta konsekvenserna för dina handlingar, jag tror på det universala flödet, jag tror på reinkarnationen att det är en själsfälla, men jag tror inte på reinkarnations cyceln. 

Avancerade själar vandrar på jorden för vi tog oss förbi deras teknologiska system, vi är här, men dem var aldrig beredda på det. VI ÄR HÄR!

All kärlek till er <3