awakenmind.blogg.se

2018-09-30
22:38:00

Mina möten med änglar!

 

Hela livet är baserat på numerologi, varenda siffra bär ett dolt budskap, en kombination av olika siffror skapar en unik energi från dem universala energierna. Matematik är heligt, siffror är mycket mer än bara siffror. Genom numerologi så talar Universum med oss, genom siffror så talar våra skyddsänglar med oss. Ganska mäktig känsla när man får uppleva kraften ett nummer kan ge, hur man var på botten och trampa med sina känslor, men så snabbt jag såg nummer 25 fylldes hela min kropp upp med dem universala energierna. Jag blir enkelt påverkad av andras energier, ju negativare, ju negativare blir jag. Ju gladare, ju gladare blir jag, men med hjälp av ängla numerologi hjälper dem universala energierna att upprätthålla balans.

Dem hjälper även mig framåt, dem hjälper mig att besvara frågor ingen annan kan besvara, dem gav mig mening, dem gav mig liv. 

 

Änglar och demoner, alla har vi upplevt mörker, utan att veta det har du under hela tiden haft änglar vakandes över dig. Jag vet att änglarna finns till våran undsättning, jag vet att änglarna hjälper oss att manifestera våra böner, jag vet att vi blir stöttade av osynliga krafter. Det blir svårt för mig att bevisa att det jag säger är sanningen, men det är min sanning och den sanningen är sann. Mitt hals chakra har aldrig varit mer öppet, allt jag talar blir till guld och så även när de gäller våra och mina änglar. Jag jobbar direkt med våra ärkeänglar, och Raphael var den ärke ängel som gav mig mina helande krafter. Från börjar var min energi ljus vit, idag är den ljus grön. Ärkeängel Chamuel hjälpte mig att förvandla mitt hjärta chakra från en grön lotus blomma till en lila lotus blomma. Idag när jag meditera jobbade Raphael med mig igen, han rengjorde mina energipunkter och gav mig en kram.

 

Det blir inte enkelt och förstå men han gav mig en kram som jag fysisk kunde känna. Innan kramen sa han du förtjänar en kram efter allt hårt arbete du har gjort. Det är några av min personliga möten med våra ärkeänglar. Jag har självklart haft fler personliga möten med mina kvinnliga skyddsänglar (kvinnliga änglar är ovanliga). Första gången jag bevittna min skyddsängel Fiona blev jag på riktigt rädd, det var skrämmande, vände mig om och fortsatte gå. Hon var minst 4 meter stor, grå/vit klänning, brunett och väldigt vacker. Fötterna och ansikten var svårt att se men resterande av änglagestalten gick att se tydligt. Den här upplevelsen skedde på ett av mina kraft ställen ute i skogen. Efter det har jag mediterat och pratat många gånger med Fiona. Min andra kvinnliga rådsängel heter Cionel men henne har jag undermedvetet arbetat mer med. 

 

Jag hör när änglarna talar om mig, jag vet när dem tänker på mig, jag känner när dem är nära mig, jag lyssnar till deras råd och vägledning varje dag. Jag har rest i en djup meditation till ängla riket, genom en teknik som heter nano-travel. Det finns otroligt många änglar som vill hjälpa mänskligheten utvecklas till det bättre. 

Jag kan första om det låter flummigt, det är flummigt, änglar är magiska och magi är flummiga saker. 

 

Religioner baseras på någon annans upplevelser. 

Spiritualitet baseras på ens egna upplevelser. 

 

Ps. Tack änglarna för att ni finns och hjälper oss! <3

Awakenmind tackar för din tid!

2018-09-29
18:04:00

Köttätande parasiter!

 

 

Har du hört talas om NF? Nekrotiserande fasciit, som enklare blir förklarat till en köttätande bakterie eller i min mening en köttätande parasit. Alla varelser som lever på andras livskraft är parasiter och så även dessa. Det här är ingen nyhet och folk äter fortfarande kött, det är på riktigt sjukt äckligt och sjukt farligt. Den här ”bakterien” kan döda dig på under 24 timmar, den äter sig in i bindväven som håller ihop vävnader och organ. A-streptokocker är en släkting bakterier som omfattar flera grampositiva arter, vilka i regel växer i par eller kedjor. Dessa bakterier påminner mycket om Mycoplasma Laboratorium. Dessa parasiter finns inte naturligt i naturen, det har blivit syntetiskt skapade av människor som saknar empati. I syfte att kontrollera våra tankar, känslor och mönster. Deras uppgift är att leva och kontrollera sin värd - oss! 

 Väldigt många bär parasiter i form av maskar, väldigt många bär nano-parasiter som dessa, utan att märkte det för vibrationerna dem lever med samverkar med parasitens vibration. Och på detta viset går parasiterna obemärkt förbi, så snabbt du höjer dit medvetande, börjar du vibrera på högre frekvenser och bakterier/parasiter som Streptokocker, Mycoplasma och Toxsmoplasma börjar sin aggressiva väg ur ut kroppen. För den medicinska världen är dessa parasiter ingen nyhet, vart dem kommer ifrån är ingen nyhet även fast vad vi får tilldelat inte stämmer.

Finns en anledning muslimer inte äter gris, för i grisen lever en parasit som heter Trikiner, som överlever 300 grader +, och A-streptokocker överlever 500 grader +. Av alla parasiter nämnda ovan är Mycoplasma den som är känsligast för värmen. Köttet vi äter är infekterade med virus, bakterier och parasiter, detta vet vetenskapen om. Varför tror du odlad lax födds upp med antibiotika? Varför tror du thailändsk kyckling föds upp med antibiotika? I Sverige odlar vi vår mat i jätte fabriker, liknande koncentration läger för djur. Det är perfekta förhållande för virus, bakterier och parasiter.

Infektion av just A-streptokocker har ökat lavinartat sedan 2013 och fortsätter stiga, dödligheten är hög och en tidig diagnos är livsavgörande. Det är på riktigt ingen lek och jag avråder alla att äta kött. Dagens moderna bakterier/parasiter är även luftburna och är väldigt svåra att bli av med, en alkalisk kost, detox på tungmetaller och andra gifter, förhöjd vibration och frekvens är botemedlet. 

Alla dessa nya parasiter reagerar på frekvenser, och 5G blir deras kontrollnät. 

När hela världen är infekterad av parasiter blir vi väldigt enkla och kontrollera, dessa vidriga människor är i behov av vår dåliga kost och okunskap om hur frekvenser påverkar vår hjärna.

Stay green, stay health!

 

Awakenmind tackar för din tid! 🙏

2018-09-27
22:00:00

432 Hz - 440 Hz, vibrationer och frekvenser!

 

Det är dags, vi har kommit till dagen vi ska bocka av ännu ett hinder på listan. Har tidigare pratat om 5G, V2K teknologien, och GWEN-sändare. Idag ska vi baka ihop den sista ingrediensen i kakan, och vi ska ta en närmare titt på vår kära musik och hur olika frekvenser påverkar vår hjärnan. För det gör dem, den moderna musik vi lyssnar på idag kontrollerar vårat undermedvetna, på samma sätt som nazi Tyskland kontrollera sina invånare på 40-talet. 

 Jag kan förstå om många uppfattar min blogg som stöttande, och kanske till och med löjlig. Det är okej, jag accepterar att alla inte ser den större bilden av verkligheten så som jag gör. Vi är dock snabba på att döma innan vi har bedömt bevisen. Jag driver den här bloggen för att sanningen är grundpelarn för en framtid av förändring, skall vi förändra behöver gemen man förstå vad som händer och vad som har hänt. Allt är inte natt svart, världen har absolut sina vackra platser, stunder, djur, människor och frukter. 

 Nu hoppar vi rakt in i mitt ”favorit” ämne - frekvenser.

 Hertz är att förstå frekvensen av en vibration, allt som vibrerar släpper ifrån sig en frekvens, som kan vara skadlig eller nyttig. Det beror helt enkelt i vilket syfte vi använder frekvenserna. Det finns kilohertz, megahertz, gigahertz, terahertz,  petahertz, exahertz.

1 hertz = 1 cykel per sekund, 1 Khz = 1000, 1 Mhz = 1 miljon. En 1 Hertz våg är 186 000 miles lång; 10 Hz är 18.600 miles. Radiovågor rör sig med ljusets hastighet.)

Amplitude är storleken på vibrationen, och detta bestämmer hur högt ljudet är, större vibrationer ger ett högre ljud. Frekvensen är vibrationens hastighet, och detta bestämmer ljudets tonhöjd. Med dessa vibrationer och frekvenser kan du medvetet inrikta dig på olika delar av hjärnan, och påverka i  positiva eller negativa syften. Vi börjat med att fokusera på det negativa och låter ljuset strömma upp i slutet.

 Den ursprungliga standarden för konserter och musikaliska ljudfrekvenser var 432 hertz innan den ändrades till 440 hertz. 432-hertz-frekvensen är också känd som Verdis A och är ett ljud som är mer matematiskt inställt och överensstämmer med universum naturliga vibrationer och frekvenser. Musik baserat på Verdis A har en fördelaktig helande effekt på människor, det är en ton som är matematiskt grundläggande för naturens förmåga att återfå kraft. Den mest moderna musiken, över alla genrer och former, har anpassats till 440 hertz sedan 1953, enligt International Standards Organization (ISO). Nya studier har  påvisat att vibrationer, frekvenser eller oscillationer av ljudvågor vid 440 hertz kan ha en ohälsosam effekt eller uppmuntra antisociala tendenser i det undermedvetna mänskliga sinnet.

Vad som händer idag är vad som hände under tiden nazi Tyskland erövra världen, deras propaganda minister Joseph Goebbels använde sig av 440 hertz för att tekniskt påverka det undermedvetna hos folket och få dem känna och tänka på ett specifikt sätt som främja deras agenda och propaganda. 

 "This unnatural standard tuning frequency (440 Hz), removed from the symmetry of sacred vibrations and overtones, has declared war on the subconscious mind of Western Man." -L. C. Vincent

 Vad exakt är 440 Hertz? Det är i huvudsak en onaturlig frekvens som inte finns i naturen på grund av dess skadliga egenskaper. Det är en ljudfrekvens som tekniskt inte existerade förrän den syntetiserades av en människan. 

 Enligt Dr Leonard Horowitz, som satte sina tankar om detta ämne i en tidning med titeln Musical Cult Control, använder musikindustrin denna frekvens för skadliga ändamål på befolkningen. Detta skapar en effekt av ökad aggression, känslomässig nöd och till och med psykosocial agitation. Människor blir till och med mer mottagliga för fysiska sjukdomar.

 För att öka bränsletillståndet till systemet och avskräcka  massorna  att ha eventuellt oacceptabla tankar, driver frekvenserna ofta folkets tankar mot störningar, disharmoni och oenighet. Människans hjärna drivs också i disharmonisk resonans, med slutresultatet som leder till sjukdom och krig.

 Vi kan med enkla ord säga att musiken vi lyssnar på idag påverkar vårt undermedvetna mer än vad vi tidigare har anat, jag vet att Universal Music är ett bolag som älskar att utnyttja och testa nya frekvenser. Frekvenser som främjar känslor till samma kön, frekvenser som främjar pedofilia, främjar missbruk och våld, som är bränsle för deras egen agenda. Det pågår ett tyst krig och frekvenser är deras andra vapen efter rädslor. De finns HAAARP-vågor, EMF-vågor, syntetiska ELF-vågor, VLF-vågor och Hertz som alla fungerar på samma sätt. Deras täckmantel är bättre täckning, forskning och viktig kommunikation men egentligen handlar teknologien om att manipulera vårt undermedvetna och sluka vår livskraft som spirituella varelser.

 

Vi vänder på myntet, för vibrationer, toner och frekvenser är grundläggande element i universum. Rätt frekvenser kan hjälpa oss och läka hjärna, kropp och själ. Med ljud och musik kan vi bli satta i djupt meditativt stadium, med ljud och musik kan vi uppnå Astral projektering, med ljud och musik kan vi lättare somna om kvällen. Med vibrationer och frekvenser kan vi höja vårat egna medvetande och undermedvetna, det är tekniskt möjligt att höja sig egen vibration med hjälp av ljud och musik. Även med hjälp av särskilda instrument, som släpper ifrån sig vibrationer som universum och moder jord redan förser oss med. 

 

Jonosfären är en elektromagnetisk vågledare som befinner sig 100 km ovanför jorden. Det består av ett lager av elektriskt laddade partiklar som fungerar som en skärm från solvindar. Naturvågor är relaterade till den elektriska aktiviteten i atmosfären och anses vara orsakade av blixtar. 

 Kollektivt kallas dessa vågor "The Schumann Resonance", och den starkaste strömmen är på 7,8 Hz.

 Dessa är kvarstående extremt lågfrekventa (ELF) vågor som naturligt existerar i jordens "elektromagnetiska" hålrum, utrymmet mellan marken och jonosfären. Dessa "hjärnvågor" är identiska med våra hjärnvågors spektrum.

 Skaparen av universum utformade levande varelser för att resonera med denna naturliga frekvens amplituder som finns i omlopp runt jorden, för att utvecklas friskt och harmoniskt. Vi samverkar med det elektromagnetiska fältet som idag blir manipulerat av människan och orsakar sjukdom och lidande. Vår hjärna innehåller miljontals neuroner som med enkla ord är hjärnceller, dessa celler använder elektricitet för att skicka signaler fram och tillbaka. När du med hjälp av EEG läser av hjärnans elektriska aktivitet så bildas naturligt ett hjärnvågsmönster, som kallas vågmönster, liknande vågmönstret du kan hitta i Jonosfären. Det är kopior på varandra. Men manipulerar någon dessa vågor behöver vi göra allt i vårt makt för att åter hamna i harmoniska hjärnvågor. 

 De flesta av oss lever majoriteten av våra liv i ett tillstånd av främst beta hjärnvågor - väckt, alert, koncentrerad, men också lite stressad.

När vi sänker hjärnvågfrekvensen till alfa kan vi sätta oss i ett perfekt skick för att lära oss ny information, utföra mer utarbetade uppgifter, lära sig språk, analysera komplexa situationer och till och med uppnå ”The Zone", som är en tillstånd av förbättrad fokus och prestanda i atletiska tävlingar eller motion. En del av detta beror på att den svagt minskade elektriska aktiviteten i hjärnan kan leda till signifikanta ökning av känslomässiga hjärnkemikalier som endorfiner, noroepinefrin och dopamin.

 Så, till exempel när du mediterar, fokuserar du på något, oavsett om det är en ljusflamma eller ditt andetag som går in eller ut, eller en mantra eller en bön. När du fokuserar så, saktar de elektriska mönstren i din hjärna ned och slappnar av, och din hjärnvågans amplitud stabiliserar i allmänhet i alfavågsområdet.

 Men det visar sig att du inte behöver vara utbildad munk eller meditera i veckor i slutet för att kunna uppnå detta tillstånd av alfa hjärnvågsavkoppling.

 Istället kan du använda ett koncept som kallas "brainwave entrainment" för att få samma effekt.

 Brainwave entrainment är en metod som orsakar att dina hjärnvågfrekvenser faller i steg med en viss frekvens. Det bygger på konceptet att den mänskliga hjärnan har en tendens att ändra sin dominerande EEG-frekvens mot frekvensen av en dominerande yttre stimulans (som musik eller ljud).

 Den typ av ljudfrekvenser som vanligtvis används i brainwave entrainment kallas "binaural" beats. Jag rekommenderar 432 Hz, Binaural/Subliminal sounds. Med dessa kraftfulla tekniker kommer du uppnå himmelska upplevelser och hjälpa hjärnan tillbaka till harmoniska hjärnvågor. Vi alla har tillgång till dem universala energierna, men det är inget vi kan se eller höra, men det går faktiskt att känna. Har tidigare pratat om hur kristaller och ängla nummer är direkt länkar till dem universala energierna, vilket vi alla borde utnyttja och ta vara på i en tid av oerhört mycket skadliga frekvenser. 

 "If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration, Nikola Tesla.”

Awakenmind tackar för din tid! 🙅‍♂️