awakenmind.blogg.se

2019-10-13
10:59:00

Rhodopsin! med mera +

 

Vi är DNA från ett experiment som heter levande biblioteket som utvecklades för längesen, från början var vi väktare av denna planet och då var vi androgener, genskinliga, kunde gå genom väggar, var helt uppkopplade till Universum. Vi var jättar, vi var mycket större än vi var idag och åt bara växter för vi skydda alla djur. Vi var högst upp på näringskedjan genom fred, genom att genomföra ett gudomligt uppdrag.

Bären ger dig krafter från urminnes tider, öppnar upp DNA och läker det, krama ett träd och det visar dig ett tidigare liv, slut ögonen, centrar hjärnan och berätta vad du ser. Remove viewing är något alla har tillgång till att utveckla. Ju mer DNA öppet ju mer utvecklad blir dina alla sinnen, i alla verkligheter. 

Man är härnere och blir skadad av livet, man tittar uppifrån och genomgångar en inre resa, i det undermedvetna. Det rensar upp i anden när man gör rätt för sig på jorden eller på andra planeter.

Moder jord och kroppen är 1.

Man måste komma ihåg sina rötter men den sanningen jag berättar hittar du inte i historie böckerna. Jag förmedlar sanningen, jag står här och talar, andas, sover sanningen. 

Om man blickar tillbaka 2000 år, världen har förändrats och gudarna alla ber till vågar inte komma ner. Kom ihåg du är gud. Jag vill va ärlig, när jag leta efter gud fann jag inget men när jag leta efter mig själv så fann jag Gud.

Vi är alla DNA av miljarder år, vi är kungliga, och anses av utomjordingar som något heligt och jorden är upp till oss. Ingen ingriper för vi behöver sköta oss men gör vi det? 2020 är ett stort år. Det kommer hända mycket i världen framöver, det kommer bli upp och ner, tider ingen har skådat, jorden snurrar och vibrerar igen. Hon lever, solen lever, månen lever, Milky way lyser, vi är ljus, vi föder på ljus, solen är vår bästa vän.

Det finns en protein i kroppen som styr funktioner med ögonen, det här proteinet finns i ögonen och i andra delar av kroppen. Det här proteinet heter Rhodopsin, det förvandlar ljus till elektricitet. Det betyder att vi verkligen är ljus varelser i solida kroppar.

Man behöver göra det man kan för att hjälpa jorden, de må väl för mänskligheten står för nya tider, för ljus och förändring. Alla som säger att ljuset är ett skämt har fel, vi är ljus, vi föder på ljus, jag kan aktivera det här proteinet på distans, på 5 minuter. Symbolen gör även att du tar upp solens effekter mer även fast det är grå himmel och regnar till och med.

Det är ett kraftigt verktyg i Sverige för vintern blir mörk för själen och kroppen, då får man förlita sig på frukt för frukt använder en gåva som heter fotosyntes som förvandlar solljus till allt levande runt oss, allt innehåller solens energier på jorden. Vi är alla sammankopplade genom solen, som kan ses som vårt hjärta, 5 minuter i solen tar bort flera år smärta. Ni vet den där sol stunden på tidig höst. Kärlek.