awakenmind.blogg.se

2018-09-29
18:04:00

Köttätande parasiter!

 

 

Har du hört talas om NF? Nekrotiserande fasciit, som enklare blir förklarat till en köttätande bakterie eller i min mening en köttätande parasit. Alla varelser som lever på andras livskraft är parasiter och så även dessa. Det här är ingen nyhet och folk äter fortfarande kött, det är på riktigt sjukt äckligt och sjukt farligt. Den här ”bakterien” kan döda dig på under 24 timmar, den äter sig in i bindväven som håller ihop vävnader och organ. A-streptokocker är en släkting bakterier som omfattar flera grampositiva arter, vilka i regel växer i par eller kedjor. Dessa bakterier påminner mycket om Mycoplasma Laboratorium. Dessa parasiter finns inte naturligt i naturen, det har blivit syntetiskt skapade av människor som saknar empati. I syfte att kontrollera våra tankar, känslor och mönster. Deras uppgift är att leva och kontrollera sin värd - oss! 

 Väldigt många bär parasiter i form av maskar, väldigt många bär nano-parasiter som dessa, utan att märkte det för vibrationerna dem lever med samverkar med parasitens vibration. Och på detta viset går parasiterna obemärkt förbi, så snabbt du höjer dit medvetande, börjar du vibrera på högre frekvenser och bakterier/parasiter som Streptokocker, Mycoplasma och Toxsmoplasma börjar sin aggressiva väg ur ut kroppen. För den medicinska världen är dessa parasiter ingen nyhet, vart dem kommer ifrån är ingen nyhet även fast vad vi får tilldelat inte stämmer.

Finns en anledning muslimer inte äter gris, för i grisen lever en parasit som heter Trikiner, som överlever 300 grader +, och A-streptokocker överlever 500 grader +. Av alla parasiter nämnda ovan är Mycoplasma den som är känsligast för värmen. Köttet vi äter är infekterade med virus, bakterier och parasiter, detta vet vetenskapen om. Varför tror du odlad lax födds upp med antibiotika? Varför tror du thailändsk kyckling föds upp med antibiotika? I Sverige odlar vi vår mat i jätte fabriker, liknande koncentration läger för djur. Det är perfekta förhållande för virus, bakterier och parasiter.

Infektion av just A-streptokocker har ökat lavinartat sedan 2013 och fortsätter stiga, dödligheten är hög och en tidig diagnos är livsavgörande. Det är på riktigt ingen lek och jag avråder alla att äta kött. Dagens moderna bakterier/parasiter är även luftburna och är väldigt svåra att bli av med, en alkalisk kost, detox på tungmetaller och andra gifter, förhöjd vibration och frekvens är botemedlet. 

Alla dessa nya parasiter reagerar på frekvenser, och 5G blir deras kontrollnät. 

När hela världen är infekterad av parasiter blir vi väldigt enkla och kontrollera, dessa vidriga människor är i behov av vår dåliga kost och okunskap om hur frekvenser påverkar vår hjärna.

Stay green, stay health!

 

Awakenmind tackar för din tid! 🙏

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: