awakenmind.blogg.se

2018-06-28
12:15:00

Dr.Sebi

 
Dr.Sebi
 

Dr.Sebi (även känd som Alfredo Bowman)
är herbalist alla borde känna till, men tyvärr är det väldigt få som hört talas om honom. Varför är en bra fråga, en fråga jag själv inte riktigt kan svara på, men jag har mina hypoteser.

Dr.Sebi var en honduransk herbalist och självutnämnd healer.
Dr. Sebi föddes 1933 i Honduras och tillbringade sitt liv där. Han hade 17 barn.
Bowman kunde bota all sjukdom med örter och med en unik vegansk diet baserad på olika pseudoscience krav. Hans diet baserades på den diskrediterade alkaliska kosten, även kallad Alkaline på engelska.
Genom att eliminera vad Dr Sebi betraktade som sura livsmedel så som kött, fjäderfä, skaldjur, alla processade eller syntetiska föremål, alkohol, socker, stekt mat och jodiserat salt - skulle kroppen kunna börja en såkallade "detox".

🔻

Hans lära är defiftionen av veganism, vilket idag är väldigt trendigt och nyttigt.
Men en sak Dr.Sebi motsatte sig var Soja, då Soja innehåller sulfat vilket i sin tur äter upp järnet och syret i kroppen.
Vad finns det mycket av i butikerna? Soja produkter, väldigt mycket soja produkter där företagen påstår att det är hälsosamt och sunt att äta.
Även PALEO kosten rekommenderar att undvika Soja då GMO grödor är indirekt och direkt skadliga för våran kropp.

 


Någon gånger under 1988 blev Dr.Sebi åtalad för bland annat, att utöva medicin utan licens, sälja produkter som inte godkänts av livsmedels- och drogadministrationen och bedrägligt hävdar att han kunde bota aids och andra sjukdomar.
Domaren i rätten bad Dr.Sebi att presentera patienter och bevis för han så kallade påstående att han hade botat obotliga sjukdomar.
Vilket Dr.Sebi även gjorde, över 100 patienter vittnade med medicinska underlag att dom var friska från sina sjukdomar och strax därefter blev Dr.Sebi friad helt från alla åtalspunkter.
Det var här legenden om Dr.Sebi blev till.

 🔻

2016 blev Dr.Sebi gripen och misstänkt för penningtvätt i Honduras, strax därefter dog han påväg till sjukhuset efter att polisens tjänstemän förstod allvaret av hans hälsa, då han led av lunginflammation.

Vilket skapade många frågetecken, bland hans följare runt om i världen.
Många tror det fanns ett konspiration emot honom, vilket ledde till hans tragiska död 6 August 2016.
Dr.Sebi blev 82 år gammal och lever vidare genom hans trogna och lojala följare världen över.
Rest in Peace Dr.Sebi.

🔻

Tyvärr ser jag en röd tråd när jag skriver om människor som har lärdom som kan förändra världen.
Nästan alla hamnar i fängelse och dör under underliga omständighet.
Vilket även var fallet när det gäller Dr.Sebi.
Dr.Sebi botade sjukdomar vi idag med våran avancerade läkarkonst inte kan bota, ett verkligt hot mot läkemedelsbolagen och läkarkåren som är beroende av sjukdomar skall leva vidare, inte botas.
När det kommer till kritan är det pengar som styr deras agenda.

Awakenmind tackar för din tid!