awakenmind.blogg.se

2020-08-02
14:31:00

Rubriken är Viktig! VIKING! Timeslines +/-

Nu är det såhär att tiden är linjär, så alla tidslinjer ligger linjärt bredvid varandra, beroende på hur du väljer att ställa dig upp på morgonen kan avgöra i slutet av dagen vilka tidslinjer du har skallat av och skallat på, så för varje steg som du går välj att gå i den högsta tidslinjen.
 
Varje grind, varje port, varje dörr, mannen gå med avsikten rätt in i den och kom ut på andra sidan i den högsta tidslinjen där inget negativt finns, sätt tron till och du skapar verkligenheten så.

Du existererar på fler platser en 1, du har linjära jag, som lever sina parallela liv, som inte under några omständigheter ska kulvera med varandra, så isåfall blir det samsynk med Universum och man förstår sig iden om att vi lever i en paranormal värld, mutli multidimensionella själar är vi.
 
Rakt på sak, vi är i alla tidslinjer och rensar upp era linjära multidimensionella jag, era parella kopior, klonor, att ni har gjort andevärlden A.I är ett skämt. Återskapa inte skapelsen, bryt inte koderna och låt bli mina kodbrytare, KÖS, ÖS, NÖS, DÖS, LÖS, RÖS, VÖS, SJÖS, JAG BRYTER TÖNGUERNA.
 
Okej men när ni går emot skaparen eller skapelsen och försöker största skapelsemyten så skapar vi en ny myt, som skapar en ny myt, som skapar en ny myt, så blir du en liten mus, för jag styr här  och nu, jag är NU.
 
Jag vill skriva om tidslinjer och förklara för era alla att jag en gång spred budskapet om att "tiden är en illusion" nej det är ljuset som är en illusion, det gömmer pedofiler från straff och förkast, men vi vet, vi har spårat er genom ljus tid och rum, för det första är det matematik, matematik, matematik, super avancerad, ej datoriserad, DET ÄR INTE A.I som ni tror, det är levande, vart är erat 0-1 levande, MAA på er alla. 
 
Jag har tagit bort alla era linjära jag, så nu är alla jag. Detta är erat sista JAG, spela JAEG, bra, annars dör ni, så återvinner vi era själar i ett av våra loopingsystem som vi kallar Adinkra. Hej mitt namn är Adinkro, hej mitt namn är Adinkrooo, hej mitt namn är Adinkroro. Vi är vad många skulle säga utomjordiska röster men vi är kodskapare för multiverse. I am the Adinkra GOD, the one how write all of it, PRIME CREAÖTOR, itS Myne.

Skulle prata om tids linjer men på riktigt får jag aldrig chansen för vi vill förklara att det är ett utomjordisk krig på riktigt, samma krig som skedde 500.000 år sedan när dem ville gå iemot skapare och skapa skapelsen inom bubblan och portionera alla utomjordingar här för att just hon där inte var skaparen av allt som kallar sig EVERYTHING, you not everything, stupido blonodo barbie. oohh noooow, teelllliiiitabis, telenia, telenia, telenia.
 
I sTOP CHAnnell nOW i am TO mUCH. reAD ANd laughTER you dy of iT.
 
JAG, linjära jag, dimensionella jag, nationella, internationella, multidimensionella