awakenmind.blogg.se

2019-12-13
08:53:00

Helgon Lucia.

 
Idag hedrar vi Lucia, din död var inte förgäves, nu ger vi tillbaka kraften till MAA.
Jag hoppas du gillar mig, att jag skriver det här inlägget för dig, aldrig varit så mycket för Lucia tills jag insåg varför dem hedra dig, ödet du gick, var ett öde som ger mig kraft, nu lever jag i ditt namn, LUCIA HELGON, jag är med dig <3 hoppas du är med mig <3 Välsignelse.
 
Lucia ger mig gåshud, vet inte riktigt vad jag ska skriva men att kyrkan valde att tortera dig var fel, om jag hade funnits på jorden under den här tiden hade jag stått upp för dig, hade förmodligen klyvt stubbe. 
 
Jag hör hon gråta, jag hör hon skrika, jag är oskyldig, precis som jag.
Jag ber till dig Lucia, följ mig, vägled mig, förmedla din gudomliga visdom till mig.
Eye see you.
 
"Lucia blev arresterad och torterad men förlorade inte sin tro på Gud. Hon dömdes till att bli glädjeflicka på en bordell. Hon uppges då ha sagt att då hon inte gav sig frivilligt skulle hennes kyskhet vara dubbelt värd. När hon skulle åka genom staden till bordellen på ett spann bakom oxar, frös spannet fast i marken och gick inte att rubba. De hällde då kokande olja på henne men hon blev inte skadad. I sin desperation körde någon ett svärd genom halsen på henne men inte heller då dog hon. Hon levde ända tills någon kom för att ge henne den sista smörjelsen."