awakenmind.blogg.se

2018-08-03
03:47:00

Kunskap och upplysningar, del 3!

 
 
Kunskap och upplysningar är ett segment jag tänker behålla på bloggen, för sanningen måste komma ut.
Finns så mycket du behöver veta, jag ber er endast att börja tänka själva, låt inte nyheterna förklara världen för er, världen är en väldigt vacker planet, med mycket hjärta.
Dags och starta!
 
Visste du att ”alkohol” kommer från det arabiska ordet ”al-kuhl” som betyder kroppsätande själ, och det är ursprunget till det engelska ordet ”Ghoul”, enligt Mellanöstern folklore är en ghoul en ond demon som tros äta mänskliga kroppar.
 
Visste du att Vatican staten håller undan gömt gamla dokument från allmänheten, dokumenten blir en längd av 8 mil (50miles).
 
Visste du att lime hjälper dig läka infektioner, typ 2 diabetes, det kan till och med stanna åldrandet. Det är hög tid att tillsätta en skvätt nypressad lime till din smoothie, juice, sallad eller soppa.
 
Visste du Osama Bin laden egentligen heter Tim Osman och jobbade som ”asset” till en välkänd underrättelsetjänst någonstans i världen.
 
Visste du att ämnet Zeranol i kött orsakar bröst cancer hos kvinnor och orsakar bröst tillväxt på män.
 
Visste du att kött innehåller ett socker som heter Neu5Gc, det flesta levande djur på den här planeten kan ta upp och förtära det här sockret, men inte människan. Forskare har fastslagit att detta är orsaken varför kött är cancerframkallande.
 
Visste du att cholestrol dödar 900.000 människor varje år, och du hittar det enbart i djur produkter.
 
Visste du att kristaller kan bli programmerade i olika läkande eller creativa syften under meditation. Kristaller kan behålla det som ett minne och släppa ut frekvenser som hjälper dig nå dina mål. Det är därför kyrkan säger att kristaller är demoniska, hade vi alla använt oss av kristaller hade vi som folk varit svåra att kontrollera och manipulera.
 
Visste du kristallen blå tiger öga skyddar dig mot all sorts negativitet, avundsjuka och dömande. Därför har den även blivit kallad ”The hawk’s eye” och ”Falcon eye”.
 
Visste du att en av Henry Ford’s första bilar drevs enbart på hampa etanol, karossen var gjord av hampa plast som är 10 gånger starkare än stål.
Sen blev hampa förbjudet i USA 1937, samma tidpunkt hemligforsking konstatera cannabis olja botar cancer.
 
Visste du att en patent blev godkänd 27 oktober, 1992 som är mer som känd som V2K (Voice to skull) (Voice to kill), teknologien gör det möjligt att spårlöst och märklöst programmera och hypnosera människor med frekvenser.
Den manipulerar ens undermedvetna.
Patent U.S 5159703.
 
Visste du att på samma sätt som ovan funkar, funkar filmer och serier vi ser på. Det är inget vi märker men vårt undermedvetna uppfattar saker vi inte förstår, sen när det väl händer i verkliga världen tror vi det är naturligt.
Dessa demoner vet hur människans kropp fungerar.
 
 
Vet inte om du visste, livet vi lever är fyllt med lögner, lögner av sån kapacitet att nästan alla tror på vad som serveras. Jag ber dig endast tänka utanför boxen, gå ut i naturen, uppskatta din familj. Lev i nuet.
 
Ps. Ser inte det här som något negativit, för vet vi inte vad som är negativit kan vi inte välja de som är positivit.
 
 
Awakenmind tackar för din tid! 🙏
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: