awakenmind.blogg.se

2018-07-23
10:24:00

Hälso-serien fortsätter, parasiterna försvinner.

 

Ett ämne ingen vill prata om, men någon måste. Väldigt många har parasiter i form av maskar i tarmsystemet, vilket ofta kan vara väldigt svårt att upptäcka. Andra parasiter som nano-parasiter, löss, loppor går att upptäcka och behandla. Vanliga parasiter livnär sig på mejeri produkter, alkohol, socker, rött kött och GMO. Nano-parasiter som Morgellons livnär sig på nikotin, alkohol och tungmetaller. Även toxso-plasma har tungmetaller som bränsle. Man kan kalla det som sker den tysta epidemin, och det flesta är inte medvetna om att man blir utsatt för ett parasit-angrepp, det andra är man är medveten men inte göra något åt saken. Dags och ta makten tillbaka från dessa energislukande parasiter. Med min hjälp kommer du bli parasit fri.

Inte alltid läkaren är till hjälp i dessa frågor, var väldigt försiktigt med att prata om parasiter under huden. Alla läkare världen över har lärt sig från en bok att den beskrivningen är en person som lider av ”vanföreställningar”. Upplever du fiber i huden, inte kan sova på nätterna, utslag, kliande och krypande under huden och på huden? Det är inget vanebildande som har orsakat dessa symtom.Det händer på riktigt och jag finns till din hjälp.

Vi kan förebygga parasit angrepp med kost som innehåller maximerat med levande grönsaker. Sluta drick alkohol, sluta ät kött, socker och mejeri produkter vilket fungerar som bränsle åt vanliga parasiter, virus och bakterier. Parasiter som består av teknologi och organiskt materiell, livnär sig på tung-metallerna du har i kroppen. Oavsett parasit behöver du gör detox på både hjärna och kropp, och tillsätta rätt läkande örter och födoämnen till din dagliga kost. Hur du gör detox på hjärna och kropp, läs inlägget ”Vad du ska äta, del 2!”. Citron vatten varje morgon ger energin för att klara av dagen. Kan ta månader att rensa ut kroppen på parasiter, nyckeln till fullt tillfrisknande är kontinuitet och aggressivitet. Ge inte upp oavsett vad, alla parasiter går att ta död på. Även Vril Type 1 blir sjuk av grönsaker, en alkalisk miljö är det optimala för att eliminera alla sorts parasiter, oavsett ursprung.

 

Om du verkligen vill bli frisk från ett parasit-angrepp krävs det uppoffringar som kan vara lika krävande som att bestiga ett berg. Parasiter lever på rädslor och mörker hos värddjuret, hjärnparasiter kan framkalla panik ångest, självmordstankar och självmordsförsök. Dessa känslor gör parasiten i fråga blir svårare att döda, vilket kan leda till din död. Jag sitter inte och skriver det här för jag älskar parasiter, jag avskyr parasiter. Jag skriver det här för läkning och tröst finns, jag tror på dig, jag hör dina tankar. Samla din energi, bestäm dig, och få ett slut på ditt lidande. 

Det krävs att du jobbar med jordens fyra element, Luft, Jord, Vatten och Eld. Det blir min uppgift att förklara hur du gör, vill bara påpeka att du kan forma din egen läkningsprocess, eller följa min.

Elementen kan symbolisera berget du ska bestiga, under vandringens gång kommer du andas in frisk luft, samtidigt som du stiger över berg och sten. Halvvägs uppför berget ser du en levande sjö, som du glatt tar ett dopp i. Natten kommer och du gör upp eld för att skydda mot mörk-energi och inkräktare. Inte säkert alla förstår, så nu ska jag beskriva hur du kan ta del av det jag beskriver.

 🌬

Ett av elementen till ett friskt liv är luft, vandring i naturen, där syret i luften är fylld av läkande krafter. Bege dig ut i skogen en halv timme eller mer varje dag. Placera en kristall i varje hand, tala till dessa kristaller. Säg mina kristaller låt mig känna eran styrka, hjälp mig rensa ut kroppen på parasiter. Du kan även meditera,jogga eller plocka frukter och bär.

 🌱💎

 Det andra elementet till ett friskt liv är att bruka grödan som växer i marken, och kristallerna som gömmer sig i jord och berg, av jorden har kristallerna fått krafter som är läkande för kroppen. Gå ut i naturen, välj 3 stenar som uppmärksammas för dig. När du kommer hem håller du stenarna i handen och säger ” I 3-tal ger jag er i uppgift att skydda mig från parasiter som vill mig illa”. När plågan är över skall stenarna tillbaka ut i naturen, kasta i levande vatten eller gräv ner dom. Gå därifrån och kolla dig inte om. Du kan även beställa kristaller som Selenit, Shungit, Rutil kvarts och många andra som du kan använda i första elementet.

💦💧 

Det tredje elementet är vatten, vilket är den mest läkande elementen mot parasiter som lever i huden. Det viktigaste är att vattnet du badar i är levande eller alkaliskt. Levande vatten är både hav,sjö och bäck. Tillsätter du Epson-salt eller havssalt, bakpulver och eteriska oljor i badkaret blir det både levande och alkaliskt. Tillåt vattnet rena kroppen, fokusera på hur parasiterna lämnar kroppen. Citron vatten är levande vatten och kan drickas 10 minuter innan bad.

 🔥

Det fjärde elementet eld, som kan symbolisera många saker så som att slänga infekterade kläder, handdukar och sängkläder. Elden kan även beskriva hur aggressiv du är mot parasiterna , tänk dig att allt som lämnar kropp och hem hamnar i elden och lidandet avslutas. Du kan även tända rökelser eller doft ljus, tänk hur parasiter och ond energi försvinner ur atmosfären. (Renar hemmet)

 Dessa 4 elementen är Moder jord i allra högsta grand, precis som frukt och grönsaker är Moder jord i allra högsta grand. Läkningsprocessen jag beskrev ovan kan hjälpa dig bestiga ditt berg, om det så är alkohol, dålig mat eller andra dåliga vanor som måste brytas och bytas ut.

 Det är viktigt att kombinera olika behandlings alternativ som ger särskild effekt för just dig, vilka dessa är vet endast du. (Testa dig fram). Det räcker inte göra en sak, du måste göra allt. Jag ger dig endast kunskap, vad du använder den till är upp till dig.

🌱 

Dessa födoämnen nedan dödar parasiter, försvårar att parasiter etablerar sig på nytt. Viktigt att du äter dessa födoämnen varje dag under så lång tid som krävs. Jag rekommenderar levande grönsaker och örter, men tillskott i tablett form kan funka för dig. Finns mängder med parasit kurer på nätet.

 

Klovar innehåller det mest kraftfulla bakteriedödande medlet i växtbaserade kungariket, känt som eugenol. Det innehåller också caryofyllen, vilket är ett kraftfullt antimikrobiellt medel. Dessa komponenter reser genom blodbanan, dödar mikroskopiska parasiter och parasitära larver och ägg. Kan ätas rå.

Papaya frön från papayafrukt har starka anthelmintiska och antiamoebiska egenskaper. Det innebär att de dödar parasiter i tarmarna och andra parasitära organismer i matsmältningssystemet. Kan sväljas hela med vatten.

Pumpa frön innehåller höga halterna av föreningar som kallas cucurbitiner, som lamslår och paralyserar parasiter och hindrar maskar från att fästa i tarmsystemet. Ät en näve varje 40e minut.

Svart valnöt innehåller särskilda föreningar som är effektiv anti-parasitisk, men också en potent antibakteriell, antiviral, fungicid och intestinal rengöringsmedel. Äts rå.

 Extrakt på grapefruktkärnor har en förmåga att ta död på eller hämma tillväxten av en mängd potentiellt skadliga bakterier, virus och parasiter. Det är också rikt på c-vitamin. Drick med vatten eller ha i smoothie.

Vitlök är en medicinalväxt och fungerar som en naturlig antibiotika till kroppen och har även egenskaper som dödar parasiter och virus. Skär en till två i mindre bitar, svälj med vatten på morgon.(känsliga varnas)

 Oregano har egenskaper som dödar parasiter, även oregano-olja kan tas på huden och parasiter som Morgellons, löss och loppar håller sig borta.

Timjan- och kamomillinfusioner dödar och motverkar parasiter, hjälper till som kompletterande behandling. Gör i ordning en liter av timjan- och kamomillinfusioner som du dricker av under dagen.

 Irländsk mossa eller karragenan mossa innehåller sammansättningar som dödar parasiter och läker kroppen. Innehåller oerhört läkande komponenter. Äts rå eller koka te på det.

 Gurkmeja har kraftfulla egenskaper. det är anti-cancer, anti-inflammatorisk, främjar sårläkning, maskutstötning och en övergripande kroppsrenare. Tillsätt i smoothie eller matlagning.

 Ingefära är särskilt bra för gas och illamående i samband med parasit-angreppet. Det förbättrar också magsyre produktionen, som dödar parasiter och skyddar oss från att bli smittade i första hand.

 Citron har läkande egenskaper givna av änglarna, hjälper kroppen att rensa ur gifter från hela systemet. Drick en liter varje morgon med färskpressad citron, vänta en halvtimme till frukost. 

 

Det finns så mycket man behöver veta om man ska besegra nano-parasiter. Nyckeln är Moder natur, se mig som din spirituella vägledare, inga frågar är för dumma. Du kan tala till din kristall och ge den i uppgift att skydda och läka. Tala vet du hur man gör, så tala till kristallen, tala till änglarna, be en bön till Creator of all. (Gud) 

 

Awaken mind tackar för din tid! 

  

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: