awakenmind.blogg.se

2018-07-22
13:53:00

Kunskap och upplysningar, del 2!

 
 
Ni verka gilla mitt segment Kunskap och upplysningar, så här kommer del 2. Begär inte att ni ska köpa det jag skriver rakt av, men glöm inte kraften av att plantera ett frö.
Nu sätter vi igång så spänn fast er ordentligt, va beredd på din tro kan komma och bli testad.
 
Visste ni att uttrycket ”Fossila bränslen” är ett påhittat uttryck som skapades av bank-familjen Rothchild, för att trycka upp priserna på rå-olja. Olja kommer inte från fossiler eller plankton, olja är en abiotiskt mineral som kan beskrivas som jordens livs-blod och förnyas snabbare än den extraheras från mark och hav.

Visste ni att människans saliv är alkaliskt i sin natur, köttätande djur som lejon och tigrar har ett surt saliv som är skapat för att bryta ner kött-protein. Våran nedbrytning börjar i magen när vi äter kött och deras i munnen.
 
Visste ni att de första människorna Adamu och Ti-mat skapades i ett experiment av Anunnaki, i syfte att skapa ”Primitive workers”, som skulle jobba i dom 200.000+ år gammal guldgruvorna du finner i Egypten och andra delar av Afrika. Guldet användes sedan för att reparera atmosfären runt Nibiru.
 
Visste ni att Nobel priset 1931 delas ut till Dr. Otto Warburg efter att han bevisade att cancer inte kunde leva eller föröka sig i en alkalisk miljö (plant-baserad kost). ”Varje person som har cancer, har ett pH-värde som är alldeles för surt”.
 
Visste ni att det finns en planet som heter Nibiru, där bor de utomjordiska ” gudarna” Anunnaki, som än idag är härskare av denna planet. Nasa kallar den här planeten ”Planet X” men den heter egentligen Nibiru.

Visste ni  att plast produkter innehåller en eller flera farliga kemikalier som stör balansen i hjärnans nervceller och signalsubstanser, förvirrar kroppens hormoner och utgör bränsle för cancer, virus och bakterier. Se till att tillverkaren använder BPA-fri plast och människovänlig plast. Finns tester hur grodor blev intresserade av motsatt kön när dessa blev utsatta för just de kemikalier du hittar i dagens plast.

Visste ni  att världen inte är rund som en boll, globarna vi alla växa upp med, lärde oss studera, är nog den största lögnen av dom alla. Våran planet är ”platt” till ytan med en kupol över sig (Dome, firmament). Vi lever i ett slutet eko-system, har sett många bevis till dessa misstankar men alltid haft en tveksam inställning till det. (Hur en rysk rymdraket studsar emot och vänder riktning). En av  Anunnakis verk.

Visste ni att det finns bevisning och forskning som tyder på att det finns en underjordisk flod under floden Amazon, som sträcker sig 6000 km och är flera 100  meter bredare än Amazon. (Läst om the lord of the lower world och den här faktan bekräftar min intuition).

Visste ni att solen skyddar och förebygger hudcancer, medans solkrämer orsakar hudcancer, och funkar som bränsle om du redan har hudcancer. 5/18 solkrämer innehåller zinkoxid, som är förbjudet i Sverige. Solkrämer reflekterar tillbaka solens läkande effekter men släpper in den skadliga strålningen Solen även släpper ifrån sig. Använd kokos-olja är mitt tips.

KÖP INTE DESSA NEDAN.

Naturén solcreme SPF 25, Sun protection body creme 25, Bamse solskydd 30, Naturén kids solcreme 30, Aco barnlotion 25.

Visste ni att I nutid deklarerar militära FOI (Försvarsmaktens forsknings institution) att deras inriktning är att styra befolkningens tänkande och förstånd via fjärrkontroll, För 30 år sedan förklarade generaldirektör Jan Freese att biologerna framställde biochips för våra hjärnor. Dessa avancerade produkter har blandats upp med sjukvårdens injektioner och mediciner.

Visste ni att soja innehåller kvinnliga östrogen så som Geinstein och Daidzein, vilket i sin tur gör män till bögar och kvinnor får lättare bröst cancer och andra sjukdomar som är beroende av hormoner som bränsle. Skrivit ett helt inlägg ”Sanningen om Soja” men det är värt att nämna igen.

 Visste ni att det finns något som heter Epstein-Barr-virus som är orsaken till väldigt många av våra mystiska sjukdomar, som patienter över hela världen lider av. Bara i USA har 225 miljoner människor någon form av det här viruset. Inom forskningen har dom konstaterat att viruset går igenom två faser, jag kan nu avslöja att viruset går igenom fyra faser och för varje generation så utvecklas viruset och bäddas djupare in i vårat DNA.

Visste ni  att kvicksilver är orsaken till dagens nya sjukdomar som har med minnet att göra, så som demens, alzheimer, parkson osv. När väl kvicksilvret i hjärnan börjar oxidera, så börjar även sjukdomen titta fram. I ungefär 2500 år försökte människan påstå att kvicksilver var ungdomens källa, vilket är totalt fabricerade uppgifter av ”kvicksilver demonen”. Det läskiga är att du ärver kvicksilver från generation till generation, alla har kvicksilver i sin hjärna. Kvicksilver har tagit mer än en miljard liv sammanlagt. Varför kvicksilver finns planterat i våran hjärna är en bra fråga? Om du tiden innan du dör har förlorat minnet, är du lättare att placera på jorden igen. Helt utan din vetskap att du har levt här i många hundra år eller till och med tusen år innan, inga fler ”deja vu”. Reinkarnation är en väldigt sofistikerad teknologi vi aldrig riktigt kommer förstå oss på eller tro på.

Visste ni att dagens anti-depressiva mediciner så kallade Ssri-mediciner är utformade på ett sätt som förstör kroppens egna produktion av serotonin, vilket är ämnet som utsöndras när lycka och glädje uppstår. Vilket i sin tur leder till att du komma behöva medicinen hela livet för att känna dig ”lycklig” och ”glad”. Fuckt up på riktigt!

Visste ni att det finns Deep Underwater Military bases i alla världens hav som kan visualiseras som storlek av städer, den mest kända är en marin testa anläggning under en djup sjö i Bayview, Idaho etablerad under andra världskriget. Tänk bara vad som döljs, jag vet inte ens hälften.

 

Awakenmind tackar för din tid! 🙏

 

 

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: