awakenmind.blogg.se

2018-05-27
12:08:00

Nano-teknologi / Alien fiber

 
Ser det ut som riktiga moln?
 


Chemtrails låter som en klyscha, många tror det är en myt, eller en konspiration teori.
Tyvärr behöver jag meddela att de här händer på riktigt, just nu över hela världen.
I de här inlägget kommer jag prata om Chemtrails i ett helhets begrepp, inte bara kemikalier dom släpper ut, även Nano teknologi, så som Smart Dust.

"Transportstyrelsen hänvisade i tidigare artikel till NASA för att avfärda chemtrails som kondensstrimmor,  men NASA medger att de använder chemtrails. Barium och aluminiumoxid, som uppmätts i nedfall från chemtrails, släpps ut av NASA för att bilda moln i den övre atmosfären. Ett syfte är förbättrad militär radarkommunikation. Transportstyrelsen ser ingen anledning att kommentera detta."

Den här teknologien har blivit testad under många år, i mindre skala.
Nu släpper dom ut tungmetaller, och annan väldigt avancerad teknologi.
Just nu försöker regeringen med andra länder att bygga en skyddande barriär runt våran vackra planet, så att solens strålar studsar tillbaka ut i galaxen, men strålar som tränger igenom fastnar i våran bubbla och skadar oss ännu mer.

 

Nano-teknologi, Nano betyder miljarddel och kommer från det grekiska ordet nanos som betyder dvärg. En nanometer, nm, är en miljondels millimeter, en tusendels mikrometer. 

Vi snackar små små små saker vi helt omöjligt kan se med blotta ögat, även avancerade mikroskop kan missa nano-tekniken
Det finns väldigt många olika avancerade teknologier och här är några av dom.

Smart Dust

Smart dust som även heter Mikroelektromekaniska system (MEMS)
Enkelt förklarat är att det är små robotar som bär sensorer som kan detektera exempelvis ljus, temperatur, vibration, magnetism eller kemikalier. De brukar drivas på ett trådlöst datanät och distribueras över ett visst område för att utföra uppgifter.
Vilka uppgifter är en bra fråga, ingen vet.
Något fler borde veta är att Smart Dust är sårbara för elektromagnetisk invaliditet, förstörs genom mikrovågsexponering.


Nano kulor.

Nano kulor, små kulor som är packade med molekyler som bildar kemiska bindningar med proteiner på hudens yta. Det är något vi kan hitta i vår deodorant, solkräm, kroppskräm till och med i våran medicin.
Det är levande organismer, som kan vandra i våran kropp, och det finns ingen forskning om teknologien är skadlig för oss människor eller om bi produkten av nano partiklar, parasiter är skadliga för naturen, djuren och maten.
Även känsliga för elektromagnetisk vågor, men kan även styras på olika frekvenser.

Alien fiber.

Alien fiber, även kallad Morgellons.
Namnet kommer från en sjukdom beskriven år 1690, Frankrike.

Vi vanliga människor vet lika mycket om Aliens som vet vi om Alien fiber (fiber-teknologi).  Förmodligen ett väldigt hemligt experiment som gick snett.
I min mening kallar jag hellre det Alien fiber, det här är nästa teknologi, fiber teknologi som samverkar med sin värd.
Vart den kommer ifrån är en bra fråga, många tror att det är just Chemtrails som medvetet eller omedvetet även släpper ifrån sig de här, som en bi produkt av alla tunga metaller eller på rent samvete.
Människan fungerar och svarar på olika frekvenser, samma sak med nano teknologi, oavsett om det är fiber,kulor eller robotar.
Även fiber teknologi dör av elektromagnetisk vågor.
Men ingen läkare hänger med, teknologien ligger framför mänskligheten.

 

Awaken mind bugar och tackar!

 

 

  

 

 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: