awakenmind.blogg.se

2018-11-05
19:45:00

Targeted Individuals.


 
Jag har skrivit ett tidigare inlägg om GANG-stalking, tystkrigsföring i form av subliminala frekvenser (V2K) som kan göra stort skada för den som blir utsatta för det här. Det är ingen fråga om det här verkligen händer för det händer. (Vill ni veta hur dem jobbar, så har jag skrivit inlägg om GANG-stalking och V2K)
Vill först inflika till er som tillhör dem här grupperingarna som dagligen trakasserar andra oskyldiga människor, ni har blivit ljugna för, ni jobbar inte för FBI, ni jobbar inte för någon "agency", ni håller inte på och rädda samhället, ni skadar andra människor och samlar på er oerhört mycket dålig karma och sådan karma kommer ni att få betala för, om inte i det här livet så kommer ni få betala för det i nästa, det kan till och med vara så att karman hoppar över er och träffar era barn istället. Jag vet inte hur dem lyckas övertala er till att göra det här emot andra godhjärtade människor som kämpar för att ta tillbaka makten från globaliser och hemliga sällskap, för det här ämnet går hand i hand med dem hemliga sällskap som finns över hela världen. Jag har inte forskat något i hemliga sällskap men jag vet att dem finns över allt, även i Sverige och grupperna som trakasserar oskyldiga människor anser jag är deras springpojkar. 

Ni orsakar skada för er själva när ni skadar andra människor, ni exprimtenerar med folks hjärnor och försöker programmera "pedofiliska" tankemönster i form av nakna barn i det undermedvetna hos människor,  "paranoida" tanke mönster i form av skrämsel bilder och triggers i det undermedvetna, "anti-grönsaks" tanke mönster i form av kött bilder i det under medvetna. Det här är ingen lek och den här teknologien har funnits länge och det kommer komma till ett slut, för vi är fler än vad ni är och en sak ska ni veta att kärleken besegrar alltid ondska i slutet av dagen. 

Det här teknologien fungerar, jag känner flera personer som blivit triggade till grova psykoser, dem förlorade en del av sin själ och jag gav den tillbaka. Jag vet en annan som blev "allergisk" mot frukt och grönt men i själva verket så programmera dem den här killens undermedvetna med kött bilder. och är man omedveten om teknologien så kan du inget märka. Jag har en vän som har förlorat hela sitt liv pga dem här programmet och det är världstäckande och hundratusentals människor blir utsatta för det här, som det finns en lista på terrorister så finns det en lista för godhjärtade människor som förändrar världen.

Det är ett invecklat ämne och ska man förklara för människorna som levt hela sitt liv i en tungt programmerad miljö så kollar dom snett på en och tror att man är dum i huvudet, men dem programmerar inte enbart det undermedvetna med skeva tankar och bilder, dem programmerar det undermedvetna med olika "triggers" och dessa "triggers" kan vara allt från hostningar, olika tecken med fingrarna och till och med en specifik kategori av människor. Jag förstår att det är ett ämne som är svårt att förstå sig på, men om du någon gång har råkat illa ut, kanske har du blivit sönder slagen av en annan människa och han hade en röd jacka på sig, det undermedvetna snappar upp den här röda jackan och tiden går, du är ute på stan och någon kommer emot dig med en röd jacka, alla varningssignaler ringer och kroppen vill fly från platsen. Det som händer här är naturligt men dem kan genom frekvenser programmera in såkallade "triggers" utan att man märker av det. 
När dem väl förföljer dig ute på stan kan dem då "trigga" igång dig så att du bryter ihop, eller du kanske helt enkelt blir skogstokig och börjar hoppa på andra människor, dem kan till och med utlösa psykoser så du blir inlagd på psyktrin, blir full proppad med anti-psykotiska mediciner men orsaken är ingen sjukdom utan ett frekvent programmerande av subliminala frekvenser.

Dem kommer göra allt för att förstöra ditt liv, till vilken nytta? Mår ni bättre för det? Ni har fortfarande svårt för att sova på nätterna, ni har fortfarande ont i kroppen? Ni tänker fortfarande på era nära och kära som är på andra sidan, era barn hamnar i fel umgänge och ni är allmänt negativa som personer,  alla era problem finns kvar och dem blir bara värre och värre ju mer skada ni gör en annan människa. 

Jag förstår att det här gav dig ett "större" syfte, att det här gav dig mening till livet, kanske lite extra pengar och du känns behövd av samhället, men lägg av, att skada en annan människa ger dig ett felaktigt syfte, det ger dig en mörk mening till livet och pengarna är inget värt om du innerst inne är bruten i tusen bitar. Jag talar till dig som sitter fast i en av dem här grupperingarna och är livrädd för att lämna, du vet vilken teknologi dem har, du vet vad dem kan göra emot dig om du väljer att sluta om det ens går att sluta? För det känns väldigt mycket som en sekt. 

Dina skyddsänglar kollar ner på dig och försöker nå ut till dig, din mamma, din pappa, din mormor, din morfar, din syster, din bror, alla som är på andra sidan vakar och följer dig varje dag som du gör dessa grova brottsliga handlingar och dem är rent av jätte besvikna på hur du väljer att ödsla din energi på att skada andra människor. Dem försöker att få kontakt med dig men du vägrar att titta utanför boxen och lyssnar enbart på din ledare men det är dags och lyssna på mig för jag vet vad jag snackar om. Som Hitler en gång sa, Make the lie big, make it simple, keep saying it and eventually they will believe it. Det är så eran ledare hjärntvättar er alla! 

Jag förstår att man är dödsdömd när man driver en blogg och berör ämnen som jag har berört, men det finns medborgar journalister som mystiskt dog när han började gräva i den absoluta toppen uppe i Sthlm. Jag har flertal gånger påpekat att jag är beredd att gå samma öde, men uppvakandes som sker världen över går inte att stanna upp, ni har redan förlorat och jag har redan gjort min del men jag kommer fortsätta kriga här tills dagen jag dör och kommer helt ärligt aldrig sluta driva den här bloggen. Har inte ens börjat. 

En sista sak, i mitt hjärta har jag gränslös kärlek, jag har gränslös kärlek för min familj, vän och fiende, för mig är vi alla människor som härstammar från samma källa. Jag ber en bön för er, jag skickar healande krafter, för det är ni som behöver det mest av alla. Det är okej, ni har gjort fel med Gud älskar er ändå. Jag är sänd från ovan, jag har ett budskap att förmedla och det budskapet står klart. Förändra er eller bli bestraffade i livet efter detta!
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: