awakenmind.blogg.se

2018-10-26
13:57:44

Om jag dör imorgon!

Om jag dör imorgon vill jag att ni ska veta vad jag tror på. Min tro behöver inte bli din, men om du innerst inne känner med mig så är du välkommen att ta efter min lära. Vet inte riktigt vart jag ska börja för ämnet "tro" är väldigt komplicerat och alldeles för komplex att förklara med ord men jag ska göra mitt bästa.

Allt som andas och lever har medvetande, allt du kan hitta i naturen har medvetande, till och med löven.
Allt i vår galax har medvetande, alla planeter inkluvise solen. Alla stjärnor är levande varelser, precis som du och jag. Nästa gång du äter, om du äter kött, så tacka djuren för att dem offra sitt liv för att upprätta håll ditt, om du äter plant-baserad kost så tacka Moder Jord att hon förser dig med maten som gör att du kan upprätta hålla din fysiska kropp i bästa skick. Det är egentligen oviktigt om du äter kött eller grönsaker, det viktigaste är kvaliten på maten du äter, köp närodlat, ekologisk och ansträng dig med att köpa kött som kommer från djur som har fått betat frigående ute i det fria. Det bästa alterntivet är att gå direkt till källan, isåfall bönderna i ditt närområde. 
Allt som andas och lever har en själ och den själen har en ande, precis som du och jag. Allt som har ett medvetande, kan känna och tänka, så nästa gång du kastar skräp i naturen så skräpar du ner i dig själv, för vi alla härstammar från den den högsta källan.
Jorden kallas för "det levande bibloteket" ute i Universum. Vi är här för att vara beskyddare av det levande biblotektet inte tvärtom. 
Den största levande varelsen i våran värld är Moder Jord själv, som är en skapelse från den Gudomliga kvinnan.

När jag pratar om Gud, pratar jag inte om dem gudiska gestalter vi har blivit påtvingade här på jorden. I min mening är Gud kvinnlig men även manlig, i en och samma kompott. Precis som du och jag, har vi feminina sidor och maskulina sidor. Gud är allt och inget, gud är "intet". Gud är medvetandet.
Inom det spirituella communityt kallas hon "The Divine Feminin", jag kallar henne den Gudomliga kvinnan.
Den Gudomliga kvinnan är allvetande, och för att för att hon ska ha chansen att utforska och lära mer om sig själv så skapande hon mindre fraktioner av sig själv, som blev våra andar. Genom våra andar kan hon utvecklas, uppleva och förbättra sig själv.
Hon visste att det var ett måste för att kunna se Universum ur andra synvinklar för hon är som sagt allvetande.
Hon är allt som vi kan se, känna, tänka och vara, vi är hon, hon är oss.
Den Gudomliga kvinnan är den högsta källan, men för att hon ska klara av sitt arbete skapade hon Naturens Gudar. Vilket bland annat den nordiska mytologin härstammar ifrån och bygger sin tro på.
Jag vet att hon finns, jag har talat med henne och hon är väldigt stolt över vad gemeneman håller på och bli. 
Spelar egentligen ingen roll vad dem utomjordiska demoniska krafterna gör här på jorden, våra andar är skyddade ute i Universum. Vi är dem första fraktioner av den Gudomliga kvinnan, vilket gör varenda människa anses vara gudomlig och kunglig på en nivå inga andra stjärn varelser kan möta sig emot. Vi ses som det absolut heligaste skapelsen ute i Universum förutom Universum själv.

Hela mitt liv, under väldigt lång tid så har jag varit väldigt skeptiskt till dem gudiska gestalter vi människor dyrkar, har uppfattat mig själv som en atetist. En av min största rädslor har varit att det inte finns någon Gud. Nu har jag kommit till underfull att Gud finns i oss alla. Men jag tror även på naturens gudar så som Tor. Tor var den första guden jag träffa i mitt inre universum, och han laddar upp mig genom sin åska. Efter en natt av vild åska, känner jag mig som superman. Efter en natt av fullmåne känner jag mig som en ny människa, men ny kunskap, lärdom och vishet.

När du går igenom ett uppvaknade, eller flera olika uppvaknade kommer du plötsligt lägga märke till sifferkombinationer så som 11:11, 22:22, 777, 1337, 13, 5, 99, 153, 840 och så vidare.
Det är änglarna som är sända från den högsta källan för att göra dig uppmärksam på att Universum har sett, hört och svarar på dina böner. Numerologi är ett universalt språk ute i Universum, och genom dessa siffror kan vi får budskap om vilken riktning vi ska gå, vilka gåvor vi bär inom oss och vad vi har kommit till jorden för att göra. Det kallas här på jorden för ängel numerologi, och ängel på engelska betyder "budskap från Gud". Så budskapet kommer genom änglar från den Gudomliga kvinnan. Änglar finns inom den holografiska världen vi lever i men dem finns även utanför det hologram vi kallar 3D, (3-dimension).
Änglarna besitter gudomliga krafter, precis som du och jag. Utbilda dig själv mer om änglar och vad dem kan göra, för dem kan hjälpa dig framåt på din resa.

Sist men inte minst, kommer längre fram att förklara mer om dessa övningar men ni måste förstå vikten av att meditera, djup andas, medvetet drömmande, fokusera på en tanke, nano-resa och leta efter svaren i det inre!
Som sagt så finns det mycket att lära oss för att bli multidimesionella varelser men vi är på god väg fram!

Ps. Wes Penre is the shit, om du vill lära dig om dessa ovan http://wespenre.com/books/Beyond-2012-A-Handbook-for-the-New-Era.pdf

Awaken mind tackar för din tid! <3
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: